Avfallsbeholder | CC Beholder | Mezonic

CC Beholder

 DEN ALLSIDIGE AVFALLSBEHOLDEREN

- MED MANGE BRUKSFORMÅL

CC Beholderen er utviklet for alle typer flytende eller faste materialer, og er en kombinert lagrings- og transportbeholder.  CC Beholderen er den høyeste sertifiserte avfallsbeholderen på markedet per dags dato. 

SPAR PENGER | BEVAR MILJØET | TA VARE PÅ HELSA

MANGE FORDELER I EN BEHOLDER

FOR FAST OG FLYTENDE AVFALL ELLER BIPRODUKTER

UN-godkjent emballasje. Utformet for å overholde FNs krav til emballasjeprestasjonstest for Pakking Gruppe II - medium fare. 1H2/Y400/S/18/N, 1H»/Y1.2/50/12/N 

INGEN METALLDELER

Alle deler av CC Beholderen er produsert av sprøytestøpt polyetylen med høy tetthet, noe som betyr at korrosjon ikke lenger er et problem

OVERLEGEN STYRKE OG STABILITET

CC-beholderen er konstruert med støtabsorberende ribber både rundt lokket og i bunnen. Dette gir overlegen støtabsorbering, styrke og stabilitet.

ENKEL Å STABLE

Bunnen på CC Beholderen passer inn i lokket, som vil si at du helt enkelt kan stable fylte beholdere under transport og lagring. Lokkdesignet gjør det også mulig å plassere stropper for transport av fat.

PLASSBESPARENDE

Den spesielle konstruksjonen gjør at du kan sette to fylte beholdere oppå hverandre ved transport og lagring. Beholderne kan også lagres tomme i hverandre, noe som gir sju beholdere innenfor høyden av en ordinær kontainer. 

KOSTNADSEFFEKTIV

Siden CC beholderen gir mer effektiv transport og lagring, er enklere å håndtere og ikke vil forringes over tid, er den mer kostnadseffektiv.

FORSEGLET

Bolter og muttere er laget av plastmaterialer med eksepsjonell styrke.

ENKEL Å BRUKE

Den smarte løsningen med et stort, avtagbart lokk og et indre skrulokk, gjør at CC-beholderen er svært enkel i bruk. Hovedlokket er festet med åtte bolter som sikrer at beholderen er helt tett.

PATENT PENDING

WIPO referanse: WIPO46797

INNOVATIVT OG UNIKT DESIGN

EN FORSVARLIG HÅNDTERING AV AVFALL

CC beholderen er robust og korrosjonsfri. Den er designet for å lagre alle typer flytende eller faste materialer for avfallshåndteringsselskaper og industrien. Den injeksjonsstøpte plasten tåler farlig avfall, som flytende alkalier, syrer og industrielle kjemikalier. Beholderen er lett å stable, varer lenge og kan forbrennes.

CC beholderen er en kombinert lagrings- og transportbeholder for fast og flytende avfall / biprodukter. Beholderen er utformet for å oppfylle FNs prestasjonstestkriterier for Pakking Gruppe II - medium fare

190L AVFALLSBEHOLDER

En kostnadseffektiv, plassbesparende, solid, gjenbrukbar og miljløvennlig håndtering av avfall.

DELSPESIFIKASJONER

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO