Vanntank | Eco Tank | Ecowater

TRENGER DU EN VANNTANK MED TAPPEKRAN?

DA ER ECO TANK NOE FOR DEG!

 

Vannkilde til hytta

Hvordan få vann på hytta uten innlagt vann? I områder med spredt bebyggelse trenger du din egen vannforsyning, fordi avstanden til å koble seg på kommunale eller private vannverk er for stor. Enten om du velger å gå for vann fra brønner, bekker, innsjøer eller tjern, må du ha et sted å oppbevare drikkevannet. Vi har derfor utviklet vanntanken Eco Tank for å gi deg den beste løsningen på oppbevaring av ditt drikkevann når du ikke har tilgang på vann fra springen. 

 

Vanntanken Eco Tank har tappekran i bunn, og er derfor et godt valg til oppbevaring av drikkevann. Det unike designet til Eco Tank gjør at den fungerer like bra til å samle inn regnvann og til oppbevaring av f.eks. brønnvann. 

HVORFOR VELGE ECO TANK?

Hvilken løsning for vann på hytta skal du gå for? Det er ikke alltid like lett å vite hvilken vannkilde som vil innfri dine behov. Vi har derfor samlet noen punkter som gjør det lettere for deg å velge Eco Tank!

Laget av HDPE som er plast godkjent for drikkevann, og er den samme plasten som du har i vannrørene dine hjemme.

Slitesterk plast fører til at vanntanken har nærmest evigvarende holdbarhet. UV-beskyttelsen i plasten fører til at plasten ikke blir sprø. 

Med to innganger kan man lett fylle vanntanken fra den øvre inngangen, og tappe vann til husstanden fra den nedre tappekranen. 

Hjelp EU med å oppnå målet om en sirkulær økonomi. Velg Ecotank som kan resirkuleres. 

Eco Tank sin historie

Eco Tank er produsert i Danmark. Nærproduksjon blir sett på som en mer miljøvennlig utvikling, og vi ønsker å gi kundene våre et bedre alternativ.

 

Eco Water er et norskbasert firma, som utvikler og distribuerer vannrensesystemer. De utvikler produktene sine for å gi kundene klare miljømessige fordeler og stimulere en bærekraftig utvikling.

Mezonic er produksjonsselskapet som produserer beholderen til Eco Tank for Eco Water. De har lang erfaring fra å utvikle innovative kvalitetsprodukter.

 

ecowater-logo-250.png
mezonic PNG 09.2019.png
PRODUKTEGENSKAPER
  • Kapasitet: 190L

  • Innvendig fyllhøyde: maks 99 cm. 

  • Høyde: 104 cm u/lokk, H 107,5 m/lokk, inkludert ribber. 

  • Ytre diameter: 59,5 cm, inkludert ribbene rundt lokket. 

  • Vekt: ca. 13,5 kg. 

  • Beholderen er produsert i henhold til ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)

 
PRISER OG BESTILLING

Høres Eco Tank ut som en løsning for deg? Bestill den i dag for kun 2490 kr fra den velkjente nettbutikken Handleher.no!

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO