Beholder for farlig avfall | CC Beholder | Oslo | Mezonic

EN INNOVATIV LØSNING FOR MILJØVENNLIGE BEDRIFTER

CC BEHOLDEREN - BEHOLDER FOR FARLIG AVFALL

Miljøvennlig

Kostnadseffektiv

Brukervennlig

Solid

Gjenbrukbar

Enkel Stabling

MILJØVENNLIG

CC beholderen i 100 % plast er et miljøvennlig alternativ for innsamling og transport av farlig avfall: Tomme avfallsbeholdere kan stables i hverandre, fulle beholdere kan stables på hverandre uten pall i mellom. Den minimerer transportkostnader og -utslipp.

Forskjellen på CO2 bruk ved produksjon av 1000 plastbeholdere er 5 ganger mindre enn produksjon av stål fat. Energien brukt for livssyklusen av 1000 plastbeholdere er 10% av energien brukt på livssyklusen til stål fat.

Ettersom beholderen kan gjenbrukes i både 5 og 10 år, blir det ingen emballasjerester.

KOSTNADSEFFEKTIV

Effektiv transport og lagring, samtidig som beholderen er enkel å håndtere og ikke vil forringes over tid, gjør at CC beholderen er mer kostnadseffektiv over hele levetiden enn andre alternativer.

BRUKERVENNLIG

Lokket til beholderen består av et indre og ytre lokk. Det ytre lokket kan fjernes slik at det er lett å tømme ut innholdet og vaske beholderen etter bruk. Det indre lokket kan håndteres med en hånd, og gjør det enkelt for dine ansatte å fylle beholderen.

SOLID

CC-beholderen er UN-sertifisert for både flytende og fast farlig avfall (1H2/Y400/S/18/N, 1H»/Y1.2/50/12/N). Den er laget av solid sprøytestøpt high density polyetylen og glassfiberarmert polyamid. Med 5 millimeter tykke vegger, UV-beskyttelse og en helt unik holdbarhet er dette et produkt som er spesielt godt egnet til oppbevaring og distribuering. Videre er beholderen konstruert med støtabsorberende ribber både rundt lokket og i bunnen. Dette gir god støtabsorbering, styrke og stabilitet. Lokket kan sikres for at materialet i beholderen får ligge i fred.

GJENBRUKBAR

Beholderen kan gjenbrukes mange ganger. Den er støpt i 100 % plast, og det gjør at den ikke har noen sprekker eller lignende som er vanskelig å rengjøre. Ettersom CC beholderen er laget av plast, vil den ikke ruste eller forringes, dette gjør at den får en lengre levetid enn mange andre løsninger. I korrosive miljøer lever stålfat i ett til to år, mens CC beholderen kan brukes opp til 5 år.

ENKEL STABLING

Frakt av farlig avfall kan gjøres mer effektivt enn i dag, ved innføring av CC beholderen på din arbeidsplass. Beholderen kan stables i hverandre når de er tomme. Dette gjør at du lett får plass til fem avfallsbeholdere for plassen av én søppeldunk. Disse kan du f.eks. få tilsendt med vareleveransen. 

Ta kontakt for å høre mer om CC Beholderen!

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO