Matavfall | Avfallsbeholder | Mezonic

INNOVATIVE OG MILJØVENNLIGE LØSNINGER 

- NY BEHOLDER FOR MATAVFALL

 

BEHOLDER

FOR MATAVFALL

Avfallsbeholderen CC Beholderen er utviklet for å være miljøvennlig, kostnadseffektiv, brukervennlig, plassbesparende, lufttett, solid og gjenbrukbar.

Miljøvennlig

CC beholderen i 100% plast er et miljøvennlig alternativ for innsamling og transport av matavfall:

Tomme beholdere kan stables i hverandre, fulle beholdere kan stables på hverandre uten pall i mellom. Det minimerer transportkostnader og -utslipp. 

Ettersom beholderen kan gjenbrukes i både 5 og 10 år, blir det ingen emballasjerester.

Lufttett

Beholderen for matavfall er lufttett slik at den hindrer lukten fra å spre seg i området den oppbevares i, og kan eventuelt stå utenfor kjølelager. 

 

Beholderen vil utvide seg inntil 30 % hvis trykket øker. Ved behov kan man også få levert beholderen med overtrykksventil. 

Kostnadseffektiv

Effektiv transport og lagring, samtidig som avfallsbeholderen er enkel å håndtere og ikke vil forringes over tid, gjør at CC beholderen er mer kostnadseffektiv over hele levetiden enn andre alternativer. 

Frakt av matavfall kan gjøres mer effektivt enn i dag. CC Beholderen kan stables i hverandre når de er tomme. Dette gjør at du lett får plass til fem dunker for plassen av én. 

Solid

CC Beholderen er UN-godkjent og laget av solid sprøytestøpt high density polyetylen og glassfiberarmert polyamid. Med 5 millimeter tykke vegger, UV-beskyttelse og en helt unik holdbarhet er dette et produkt som er spesielt godt egnet til en ren og ryddig håndtering av matavfall. Videre er beholderen konstruert med støtabsorber-ende ribber både rundt lokket og i bunnen. Dette gir god støtabsorbering, styrke og stabilitet.

Brukervennlig

Lokket til avfallbeholderen består av et indre og ytre lokk. Det ytre lokket kan fjernes slik at det er lett å tømme ut innholdet og vaske beholderen etter bruk. Det indre lokket kan håndteres med en hånd, og gjør det enkelt å legge i matavfall.

Gjenbrukbar

Beholderen kan gjenbrukes mange ganger. Den har glatte overflater og er lett å rengjøre. Ettersom CC Beholderen er laget av plast, vil den ikke ruste eller forringes, slik at den får en lengre levetid enn mange andre løsninger.

Ta kontakt for å høre mer om CC Beholderen!

 
 

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO