Plastprodukter | Om oss | Mezonic

OM

OSS

Mezonic – miljøteknologibedriften som utvikler, produserer og distribuerer produkter av avanserte plastmaterialer.

Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt en visjon om å lage nyskapende og kostnadsbesparende løsninger og systemer for både store og små bedrifter i en rekke ulike bransjer. Smarte plastbeholdere til håndtering og lagring av høyrisikoavfall, vannstoppventiler til smarthus, festeplugger for lettbetong, sportsflasker og lekkasjesikre drikkekopper for barn er bare av noen av produktene vi produserer.

Den brede kunnskapen vår innen design og produksjon av plastprodukter har gitt oss en unik kompetanse som kommer kundene våre til gode. Våre erfarne medarbeidere vet hva som kreves for å videreutvikle og ta et veldesignet produkt fra konseptstadiet, via en prototype, til serieproduksjon. Samtidig tar vi samfunnsansvar og miljø på alvor, og vi streber hele tiden etter å utvikle miljøvennlige løsninger som sikrer at ikke giftige eller skadelige materialer ender opp ute i naturen.

MEZONIC ER SPESIALIST PÅ UTVIKLING AV INNOVATIVE PLASTPRODUKTER

VÅR HISTORIE

PLASTSPESIALIST MED INNOVATIVE PRODUKTER

Historien vår starter mer enn 20 år tilbake i tid, nærmere bestemt i 1998. Vi hadde et ønske om å utvikle og masseprodusere neste generasjons emballasjesystemer for radioaktive materialer, basert på en idé fra Institutt for energiteknologi (IFE). I de første 15 årene var vi kjent under navnet Nuclear Protection Products AS. Denne delen av virksomheten ble i 2017 skilt ut som et selvstendig selskap, under samme navn. I slutten av 2014 kjøpte vi opp selskapet Grepi Plast, som blant annet har bidratt med å utvikle et spesialfat for transport og lagring av ulike typer avfall, både flytende og tørrvarer. For å styrke posisjonen vår i markedet ytterligere har vi også gått inn på eiersiden i det Skiens-baserte selskapet Pavels Innovation AS, som bidrar med alt fra industriell design til produktutvikling.

I dag er vi et selskap i sterk vekst og driver vår egen additive produksjon og sprøytestøping. Vi har i tillegg gode produksjonspartnere i både Europa og Asia, noe som sørger for at vi kan skape miljøvennlige og kostnadsbesparende løsninger som er skreddersydd for kundene våre. I tillegg til å utvikle våre egne produkter, tilbyr vi innovasjons- og produksjonstjenester til kunder i en rekke bransjer.

Etter flere år med produktutvikling på flere områder, kan vi i dag tilby følgende produkter og løsninger til kundene våre:

  • resirkuleringsløsninger, blant annet UN-godkjente spesialbeholdere for problemavfall

  • vannstoppventiler til smarthus

  • festeplugger med spesielle egenskaper for feste i lettbetong og porøs murstein

  • drikkeprodukter, blant annet sølefrie kopper for barn, og sportsflasker

Planen videre for Mezonic er klar: Vi skal fortsette å utvikle og serieprodusere produkter som tjener samfunnet på best mulig måte – både ved å være kostnadsbesparende for kunden og miljøvennlige.

Mezonic-konsernet består av følgende selskaper:

  • Grepi Plast AS (100 %): Produksjon av polymerprodukter for Mezonic samt kontraktsproduksjon for en rekke kunder. Grepi har omfattende kompetanse innen polymermaterialteknologi og sprøytestøping og er dessuten en viktig bidragsyter til produktutviklingsprosjekter, der det legges spesiell vekt på krav til masseproduksjon.

  • Pavels CMS AS (56 %): Investeringer og aksjeposter i selskaper hvor vi kan bidra med betydelig verdi med vår produktutvikling og våre produksjonstjenester.

  • Pavels Innovation AS (100 % av Pavels CMS): Industriell design og produktutvikling for Mezonic samt innovasjonstjenester for kunder i bransjer innen medisinsk teknologi, olje og gass, arkitektur, smarthus / Internet of things og andre forbrukerprodukter.

  • Wow Gear LLC (50 % Pavels CMS og 50 % Fusion One LLC): Produsent av blant annet sportsflasker, snacksdispensere og drikkeflasker til barn.

  • Mezonic Recycling Solutions AS (100 %): Produksjon av en ny generasjon beholdere som er spesialutviklet for resirkulering av problemavfall. MRS står bak verdens første 100 % åpne plastbeholder for flytende farlig avfall, i sin størrelseskategori.

 

LEDERTEAMET

 
Trond Erik Heier
Adm. dir. Mezonic AS og Grepi Plast AS

About Trond

About Erik

Erik Pavels Petersen
Sjefsdesigner

About Marius

Marius G Gundersen
Fabrikksjef

About Benedicte

Regnskapsfører
Benedicte Bratli

SAMARBEIDSPARTNERE

Norner er en global markedsleder for industrielle FoU-tjenester i Polymer. De er en verdsatt partner under FoU, og bidrar med eksepsjonell innsikt og laboratorietjenester innen et bredt spekter av vitenskapelige fag
Forskningsstiftelse for energi og atomteknologi
Vårt langsiktige forhold med ADI-formann Van Hipp gir tilgang til amerikanske forretnings- og føderale nettverk og forretningsutviklingstjenester.
Sintef Raufoss Manufacturing er den ledende innenfor produksjonskompetanse, også under produktutvikling
Savannah River National Laboratory samler eksperter fra flere hold for å designe både standard og spesialiserte pakker for en rekke radioaktive materialer.
Show More
 

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO