Våre tjenester | Plastproduksjon | Mezonic

VÅRE

TJENESTER

 

PRODUKTINNOVASJON

Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille våre kunders behov og levere fremragende produkter med varig kundeverdi. Vårt mål er å levere plastprodukter av høy kvalitet, ved å generere nye ideer og gjøre ideer til virkelighet!

 

VÅR

KOMPETANSE

Plastprodukter basert på sprøytestøpingsteknologi er i dag uunnværlig i samfunnet på nesten alle områder. Vi finner plast i biler og andre kjøretøyer, i elektriske og elektroniske hjelpemidler og utstyr. Plast er også viktige i medisinsksektor i vitale apparater og emballasje, i byggebransjen og som komponenter i rørsystemer.

Vi har den teknologien og kompetansen som man behøver for å designe og produsere produkter av plast i alle disse sektorene. Vår tekniske kompetanse er høy, med ansatte som har omfattende bransjeerfaring.

Bestillingsproduksjon og produktutvikling

Vi tilbyr en rekke injeksjonsstøpte plastprodukter til ulike bransjer. I tillegg til våre egne utviklede produkter, hjelper vi våre kunder med teknisk design og produksjon av nye produkter. Når det kommer til eventuelle kvalitetsavvik er vekt og visuell inspeksjon de viktigste indikatorene for å få et godkjent og fullt utviklet plastprodukt. Vi utfører blant annet en nøyaktig og daglig overvåking av disse parameterne, ved hjelp av regelmessige mikroskopistudier av kritiske områder.

ÅNDSVERK RETTIGHETER

For å beskytte våre ideer og immaterielle rettigheter har vi flere patenter under behandling og godkjente patenter og ventende patenter.

PATENTER
PATENTER UNDER BEHANDLING

NORGE

Post: Postboks 4705 Nydalen, 0421 Oslo

Besøksadresse: Sandakerveien 138, NORWAY

RETNINGSLINJER

KONTAKT OSS

SOSIALE MEDIER

ABONNER PÅ NYHETSBREV

FAQ

Stolt designet og drevet av

www.lioonnize.com

0

NO